Taas päiviä eteenpäin vierähti....Äitienpäivää juhlistettiin jo lauantaina kun koko perhe oli koossa. Sunnuntaina olin ulkona syömässä vanhempieni kanssa toisten sisarusten ollessa anoppilassa. Seisovaan pöytään kun mentiin niin tulihan sitä syötyä. En harrasta yrjön partaalle syömistä mutta syön enemmän kuin pitäisi.

Tänään kun pääsin töistä käveleskelin ensin kaupungilla ja sitten suuntasin salille. Salilla juoksentelin matolla 45 minuuttia. Ensin hölkkäsin 20 minuuttia ja sen jälkeen tein intervalli harjoituksia ja lopussa löntystelin 5 minuuttia. Painon pudotus ei ole se ainoa juttu vaan haluaisin kiinteytyä ja olla myös hyvässä kunnossa eli cooperissakin pitäisi saada siedettävä tulos aikaan.

Mun ongelmani ei ole liikunnan puute niinkään vaan hillitön syöminen. En syö pelkästään ruokaa vaan kaikkea makeeta pullaa ihan kamalasti. Joka päivä menee useempi pulla, keksejä, piirakkaa ja ties mitä. En tiedä millä saisin sen loppumaan. Maha on inhottava löllö makkara ja se tulee ylenmääräisestä vehnän ja sokerin syömisestä. Sen tietää mutta silti ei asialle saa mitään tehtyä.

                    1242066173_img-d41d8cd98f00b204e9800998e